Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii

Termenii si conditiile noastre, cum se livreaza ceramica noastra, ce trebuie sa ne specifici daca doresti ceramica decorativa personalizata, si tot ce ai nevoie sa stii pentru a avea produsul dorit.

SC.BECHERU ART SRL, J/13/1314/2016, CUI: 28130337

Str. Popa Stefan, nr.60, sector 5, Bucuresti, cod postal 052184

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul Shop.becheruart.ro implică în mod automat acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Becheruart , implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică, fie prin e-mail, fie prin afișare pe site-ul Shop.becheruart.ro . Utilizatorul este de acord cu faptul că toate comunicările electronice satisfac aceleași cerințe legale ca și comunicările în scris.

Shop.becheruart.ro duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților astfel că nu se vor  transmite datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Shop.becheruart.ro nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastra de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site. Mai multe detalii vezi in Politica de confidentialitate


Tot continutul site-ului Shop.becheruart.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea Becheru art și/sau a asociatilor, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe Shop.becheruart.ro nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu aparțin Shop.becheruart.ro sau Becheru art , într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze Shop.becheruart.ro sau Becheru art .

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe Shop.becheruart.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea măsurilor ce se impun pentru evitarea virușilor sau a altor elemente distructive. Posibilitatea de conectare și vizitare a altor site-uri, folosind site-ul Shop.becheruart.ro , nu implică faptul că societatea Becheru art este asociată sau afiliată, sau că răspunde în vreun fel pentru materialele puse la dispoziție în orice mod pe aceste site-uri.

Becheru art garantează utilizatorului accesul limitat, în scop personal pe site-ul Shop.becheruart.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul în scris al Becheru art .

Shop.becheruart.ro și Becheru art incearcă să păstreze acuratețea informațiilor. Totuși, Becheru art nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori și nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Site-ul www.Shop.becheruart.ro și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”, fără nici o garanție.

Societatea Becheru art nu va fi facută responsabilă și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea sau funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum și folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres cu faptul că folosirea acestui site și cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Becheru art nu va fi facută responsabilă pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Becheru art nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul Shop.becheruart.ro și orice încercare de fraudă va fi raportata autorităților competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea Becheru art. Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul Shop.becheruart.ro, cumpărătorul poate solicita cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de către cumpărător și a constatării de către Becheru art a defectului reclamat.

Becheru art își rezervă dreptul, la discreția sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului Shop.becheruart.ro, politica, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul Shop.becheruart.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de către Becheru art, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.


Garantia produselor

Garantia calitatii: În cazul în care produsul nu coincide cu aşteptările tale, ai la dispoziţie 30 de zile pentru a schimba produsul sau poţi opta pentru a primi banii înapoi. Produsul nu trebuie să fie deteriorat sau să prezinte urme de uzură. Cheltuielile de transport se suporta de catre client.

Garantia satisfactiei: Returnarea produsului se poate face în 30 de zile, oricare ar fi motivul pentru care o faci. Banii îţi vor fi returnaţi prin transfer bancar in termen de 10 zile lucratoare. Te rugam sa citesti cu atentie descrierea fiecarui produs inainte de a plasa comanda. Produsul nu trebuie sa fie deteriorat sau să prezinte urme de uzura. Cheltuielile de transport se suporta de catre client. 

Pentru a returna un produs completeaza Formularul de returnare.